Gratis Aanmelden

SM dating met wulpse oma (59)

Ursella (59)

Ben jij een slaaf of heb je onderdanige gevoelens en wil je ontdekken hoe het is om slaaf te zijn? Dan zijn we op zoek naar elkaar. Of je nu een ervaren slaaf bent of juist opgeleid wil worden door een Meesteres dat maakt mij niets uit. Leeftijd is ook niet zo zeer belangrijk als je maar volwassen bent. Bij een reactie vertel ik je meer.

Maak contact met haar
  1. Naam: Ursella
  2. Leeftijd: 59 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Vrouw
  5. Verjaardag: 6/4/1963
  6. Masturberen: Vaak
  7. Relatie: Sexdate
  8. Ontknapingem: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Ja
  12. Laatst online: Vandaag
SM dating met wulpse oma Ursella van 59
JongeDomina (26)
★★★★★
Dominante jonge vrouw zoekt slaafje om eens lekker aan te pakken.
Sex spelletjes met open-minded studente
MeesteresLiane (34)
★★★★★
Ja een hete meesteres die met plezier mannen met haar voorbindpik neukt en vastbind aan bed. Ik vind het leuk om een slaaf te mogen bezitten met wie ik doen en kan laten wat ik maar wil. Zeker slaven die een zeer grote voorbindpenis in hun kont kunnen hebben zijn welkom. Kun je je nog niet zoveel hebben ben ik meer dan bereid om je kontje te trainen zodat ik persoonlijk tot mijn eigen sissy heb afgetraind. Mannen opleiden tot sissy is dan ook mijn specialiteit en ik doe dit puur voor de lol want ik zie het als mijn hobby.
Neuken met sexy milf
PenisVerslaafde (42)
★★★★☆
Geen kinderen, wel een lat-vriend. Op zich bevalt me dat prima maar qua sex kom ik veel te kort op deze wijze. Een open relatie heb ik nu voorgesteld en mijn vriend wil dit ook wel een kans geven. Zelf wil ik het liefst dagelijks sex. Ik ben verslaafd aan stijve penissen en neem graag het initiatief. Eerst lekker strelen, masseren en pijpen en dan laat ik me met mijn natte kutje zo over jouw penis glijden. Omgekeerd, zijwaarts of met mijn voorkant naar jou toe zodat je met mijn kleine tieten kunt spelen... heerlijk vind ik dat.
Sado maso met sexy amateur
LadyCamilla (37)
★★★★★
Meesteres zoekt een zeer gehoorzaam slaafje.
Sado maso met sexy milf
MissLaurie (33)
★★★★★
Ik ben een ervaren meesteres en neem niet met elke willekeurige slaaf genoegen. Je moet jezelf eerst bewijzen, maar als je eenmaal door de keuring bent zal je geen spijt krijgen. Ik zal je streng maar rechtvaardig behandelen. Een fout zal voor afstraffing zorgen, gehoorzaamheid word beloond.
Sex met sexy milf
PikanteSema (35)
★★★★★
Luister.. ik zal kort en duidelijk zijn in wat ik zoek.. Ik zoek een slaaf die zich wil overgeven aan mij en zich wil laten berijden als een paardje. Hierbij luister je naar de aanwijzingen die ik je geef en geef je je helemaal over aan mij. Ik hou niet van mannen die zeggen dat ze zich totaal overgeven aan mij, maar dan achteraf toch afhaken die pussy s. Als je reageert betekend dat dus dat je alles doet wat ik van je vraag en verwacht ik geen NEE, of geen reactie meer. Dus ben je niet 200% zeker reageer dan vooral niet! Take it ore leave it!
BDSM met lekkere milf
Saske
★★★★★★★★★★
Ik heb last van mijn rug en mijn tuin moet echt gedaan worden. Is er iemand die mij kan helpen met maaien en snoeien? De beloning.... ben ik... voor een uur lang..
Neuken met anaal met Saske
Celine
★★★★★★★★★★
Ik heb mijn pols gebroken en kan de ramen niet meer wassen. Wil jij dat voor me doen? In ruil voor een pijpbeurt, tot het einde? Ja, je leest het goed, ik slik alles door.
Pijpen met slikken met Celine
Zwaantje
★★★★★★★★★☆
Zou iemand zo vriendelijk willen zijn om de afvoergoot van mijn huis te ontdoen van alle bladeren? Ik heb geen geld om je te betalen, maar ik bied je mijn lichaam voor een uur aan.
Neuken met Zwaantje
Vayen
★★★★★★★★★★
Is hier iemand die een beetje verstand heeft van printers..? Is deze foto overtuigend genoeg om je naar mij te komen en mijn printer aan de praat te krijgen..?
Borsten betasten met Vayen
© 2024 bdsmvrouwen.nl